Botiga Online, a la venta els nostres productes i serveis - TuTensWeb
16386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16386,page-child,parent-pageid-16294,theme-bridge,bridge-core-2.6.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Botiga Online, a la venta els nostres productes i serveis

Botiga Online, a la venta els nostres productes i serveis

Botiga online, és el pla web que tutensweb creu oportú per realitzar una web de venta segura per internet. Disposareu de venta amb transferència bancaria, TPV bancari, Paypal i Stripe. Són els sistemes més coneguts i utilitzats en venta online. Una web totalment actualitzable i amb constants e-mails segons ventes o comentaris fets sobre productes i serveis.

 

Amb sistemes actuals per la seva búsqueda, un ús fàcil, amb tauler propi de control amb un aprenentatge ràpid i còmode pel nostre client.

 

Disposem d’un temps determinat d’aprenentatge per al nostre client inclòs al preu, és un temps necessari per poder explicar el funcionament de la botiga online i així poder tenir un ús total de la seva plataforma web.

 

Amb dissenys atractius i molt útils, adaptables als dispositius actuals i interactuant amb les xarxes socials, tant necessaries actualment.

 

 

BOTIGA ONLINE
PRESSUPOST
La teva venta online de la millor manera possible
Si vols vendre per internet... aquí ho tens!
* Hosting i Domini
* SSL
* Soport Tècnic
* Instal·lació, configuració i creació web
* Sempre ampliable
* Vostè tindrà tots els permisos
* Còpia de Seguretat
* Explicació del funcionament
* E-mails propis
* Documentació PDF del funcionament
COMPRAR
TuTensWeb botiga online web

Si vols fer la teva comanda botiga online contacta amb nosaltres de manera fàcil i ràpida.