Dominis i Hostings per a la seva web - TuTensWeb
16368
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16368,page-child,parent-pageid-16294,theme-bridge,bridge-core-2.6.5,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Dominis i Hostings per a la seva web

Dominis i hostings ens ofereix informació referent al domini, que es el nom de la nostra web i sobre hosting, que es un espai a internet per allotjar la web.

Si el domini que és el nom de la vostra web està disponible, i vostè mateix ha pogut verificar-ho, li oferim el millor hosting per a la seva web. El hosting és espai web amb les prestacions actualitzades i elements necessaris per un funcionament perfecte, ràpid i eficient de la web per tal que l’usuari no tingui problemes en la navegació.

 

Tenim Dominis i Hostings a disposar, per poder oferir un servei web des de l’inici del projecte. Busquem el millor domini i hosting per a cada necessitat i servei. Contacti amb nosaltres per tal de buscar un nom apropiat per la seva presencia online i li oferirem el servei de hosting adequat pel tipus de web que necessiti mostrar.

 

Des de tutensweb esperem sol·lucionar qualsevol dubte que tingui sobre dominis i hostings.

 

Si hi ha alguna cosa que no ha quedat clara, posis amb contacte amb nosaltres, respondrem amb la major brevetat possible.

TuTensWeb, assessorament en dominis i hostings

Escrigui el domini que voldria buscar:

Per exemple: tutensweb.com

Domain

BÀSIC HOSTING
Anual
PRESSUPOST
El teu host per corporativa o presencial
Si necessites una web d'empresa més o menys complexa sense arribar a botiga online, aquest és el teu
DEMANAR-LO

BOTIGA ONLINE HOSTING
Anual
PRESSUPOST
El teu host ideal per venta de producte online
Si necessites vendre per internet productes digitals, descarregables o físics, aquesta és la teva opció.
DEMANAR-LO