Marqueting - TuTensWeb
16400
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16400,page-child,parent-pageid-16294,bridge-core-2.4.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Màrqueting és un sistema total de activitats mercantils, dirigida a planejar, fixar preus, promoure i distribuir productes i serveis per a les necessitats dels consumidors potencials.

 

És necessari per tant unes bones xarxes socials i posicionament web per a poder arribar al màxim volum de possibles clients.

 

Des de tutensweb fem un estudi del seu negoci i aproximem, amb els millors estudis, per a poder fer arribar la seva informació a un sector determinat de clients interessats amb el seu servei.

 

Hi ha diferents tipus de màrqueting, des de targetes de visita, flyers, tríptics,… etc que aproximen una informació a un possible client mitjançant soport físic (paper). L’altra opció és el màrqueting digital, que es online. Utilitzarem les xarxes socials, els mailings, blog de notícies i tota la informació que tinguem de cada client.

 

Contacti amb nosaltres i fem un estudi de la seva web.

marqueting tutensweb