Simple web, utilitza una landing page - TuTensWeb
16729
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16729,page-child,parent-pageid-16294,theme-bridge,bridge-core-2.7.3,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Simple web, utilitza una landing page

Simple Web: utilitza una landing page i mostra al món en un cop d’ull qui ets i que fas.

Des de tutensweb creiem en un sistema web esquemàtic, precís, directe i elegant, oportú per assegurar una web que podrem implementar si resulta necessari en cas de futura necessitat. Tot i així utilitzem els mateixos sistemes actuals que les STANDARD WEB i BOTIGA ONLINE amb, un ús fàcil, amb tauler de control propi, amb un aprenentatge ràpid i còmode pel nostre client.

Disposem d’un temps determinat d’aprenentatge per al nostre client inclòs al preu, és un temps necessari per poder explicar el funcionament simple web i així poder tenir un ús total de la seva plataforma online.

Amb dissenys atractius i molt útils, adaptables als dispositius actuals i interactuant amb les xarxes socials, tant necessaries actualment.

SIMPLE
PRESSUPOST
La teva pàgina web presencial...
Necessites estar online, però amb poca informació ja fas!
* Hosting i domini
* E-mails propis
* Soport Tècnic
* Instal·lació, configuració i creació web
* Sempre ampliable
* Còpia de Seguretat
COMPRAR
TuTensWeb simple web

Si vols fer la teva comanda simple web contacta amb nosaltres de manera fàcil i ràpida.