Configuració de widgets amb WordPress

widgets wordpress

Configuració de widgets amb WordPress

Que són els widgets de WordPress.

 

En aquest article, parlarem dels “ginys” o widgets de WordPress, que són elements que sutilitzen per afegir funcionalitats i contingut als llocs web creats amb aquesta plataforma. Els ginys són molt útils per personalitzar l’aparença i el comportament del vostre lloc, i en aquest tutorial t’ensenyarem com utilitzar-los.

 

Són petits blocs de contingut que es poden afegir a diferents àrees del teu lloc web, com ara la barra lateral, el peu de pàgina o la capçalera. Cada widget té una funció específica, com ara mostrar una llista d’entrades de bloc recents, un formulari de subscripció o un botó per compartir a les xarxes socials.

 

Com es fan servir els ginys/widgets de WordPress?

 

Per utilitzar els widgets de WordPress, el primer que has de fer és anar al panell d’administració del teu lloc web i accedir a la secció d'”Aparença” i després “Widgets”. Allà trobaràs una llista dels widgets disponibles, i podràs arrossegar i deixar anar els que vulguis utilitzar a les àrees corresponents a la pàgina.

 

Tipus de widgets de WordPress

Hi ha molts tipus de widgets disponibles, cadascun amb una funció diferent. Alguns dels widgets més comuns són:

 

Widget de text: permet afegir text personalitzat a una zona específica de la pàgina.

Widget de categories: mostra una llista de les categories del bloc.

Widget d’etiquetes: mostra una llista de les etiquetes utilitzades al bloc.

Widget d’entrades recents: mostra una llista de les últimes entrades publicades al bloc.

Widget de cerca: afegeix un camp de cerca al teu lloc web perquè els visitants puguin buscar contingut específic.

 

Personalització dels widgets

 

Cada un es pot personalitzar segons les teves necessitats. En seleccionar un widget al tauler d’administració, trobareu una sèrie d’opcions de personalització, com el títol del giny, la quantitat d’elements a mostrar i la manera com es mostraran (per exemple, llista o quadrícula).

 

Conclusió

Els widgets són una eina molt útil per personalitzar i millorar la funcionalitat del teu lloc web de WordPress. Amb ells pots afegir fàcilment contingut i funcions que facin que el vostre lloc web sigui més atractiu i útil per als teus visitants. Prova d’utilitzar alguns dels ginys disponibles i veuràs com millores l’experiència dels teus usuaris!

Sense Comentaris

Deixa el teu comentari