Estils de la font H1, H2, H3, …

Estils de la font H1, H2, H3, …

L’estructura de la web és clau

Segurament en mombroses ocasions has sentit i llegit que el SEO d’una web és molt important i que una de les estructures bàsiques actualment dels buscadors és tenir una bona estructura e informació detallada i precisa.

 

Per a poder tenir aquesta estructura, les webs utilitzen els encapçalaments, anomenats H1, H2, H3,… que són uns “estils de lletra” que previament els i donem a la nostra web per a que automaticament quan generem contingut agafi aquest codi CSS establert i representi a la perfecció la visió que volem donar al contingut.

 

Us preguntareu perquè és tant important i com seguir aquest procès. Tot això que sembla tant difícil, jo us proposo que us ho prengueu com si escribiu un relat curt. Un títul, un cos o contingut i una finalització. En termes H1, h2,… seria un H1 pel títul i successivament segons contingut afegir subtituls H2 i utilitzar H4 pel contingut.

 

El procès el porta ja la plantilla, no cal fer res amb CSS normalment i només buscant l’opció de la plantilla que tenim pels estils trobarem on modificar-ho. Es sol poder modificar la font, tamany, color, negreta, majúscula o minúscula i fins i tot poder personalitzar-ho diferent sigui mobil o sigui pantalla amb el que ho mirarem.

Cada plantilla tindrà una manera diferent d’accedir a aquestes configuracions, però totes ho porten. Cal buscar previament a construir la web i modificar els paràmetres, en quan tinguem això ja es pot fer la web i sempre ens mantindrà l’estructura que li hem indicat.

 

BRIDGE THEME que és la plantilla que normalment utilitzo, ho mostro amb una imatge.

 

estils de les fonts de text H1, H2, H3,...

Sense Comentaris

Deixa el teu comentari