Pàgines, entrades i comentaris web

mostra una captura de pantalla de com es veu la secció pàgines de wordpress per visualitzar totes les pagines en columnes

Pàgines, entrades i comentaris web

 

Definició curta

 

WordPress és un gestor de continguts que ens permet interactuar amb l’usuari i per tant tenir un “feedback”. Ens permet crear pàgines que utilitzarem per un contingut fix a la web i que normalment no voldrem comentaris i ens permet crear entrades, que en aquest cas el seu objectiu és buscar comentaris.

 

Amb tot això el que volem es que hi hagi una acció/reacció entre contingut i visitant web. Quan millor sigui el contingut de l’entrada o també anomenat post hi ha més altes probabilitats que ajudi a algú i que aquest ens agraeixi la feina realitzada o vulgui particiar donant una resposta.

 

Pàgines

imatge del panell pàgines de wordpress per poder afegir o veure paginesmostra una captura de pantalla de com es veu la secció pàgines de wordpress per visualitzar totes les pagines en columnes

Les pàgines són elements fonamentals d’un lloc web WordPress, utilitzades per presentar contingut estàtic que es manté constant al llarg del temps.

 

Les pàgines es poden utilitzar per presentar informació general sobre el lloc, incloure una pàgina de contacte, publicar una biografia, serveis, preguntes freqüents o qualsevol altra informació estàtica que vulguis compartir amb els teus usuaris.

 

Entrades

imatge per mostrar els lincs d'entrades, per visualitzar-les i crear categories i etiquetes

 

captura de pantalla pervisualitzar el tauler d'entrades de wordpress per ensenyar les entrades guardades al blog

Les entrades són elements dinàmics d’un lloc web de WordPress que sutilitzen per publicar contingut nou i actualitzat.

 

Es poden utilitzar per publicar articles, notícies, històries o qualsevol altre tipus de contingut que vulguis compartir amb els teus usuaris.

 

Normalment s’organitzen cronològicament, amb les entrades més recents que apareixen primer a la pàgina principal del lloc.

 

Cal comentar que dins de les entrades trobem les etiquetes ( per si volem posar contingut més específic ) i les categories. Aquestes últimes ens serveixen per organitzar la nostra estructura d’entrades i presentar millor el nostre blog.

 

Comentaris

icona comentaris wordpress

visualització de comentaris fets o contestats dins el panell wordpress

Els comentaris són una funció clau de WordPress que permet als usuaris interactuar amb el contingut publicat a un lloc web.

 

Els usuaris poden utilitzar els comentaris per fer preguntes, proporcionar retroalimentació o afegir la perspectiva personal sobre el contingut.

 

Poden ser moderats per l’administrador del lloc per evitar contingut inadequat o spam.

 

En resum…

 

Les pàgines, entrades i comentaris són elements importants d’un lloc web de WordPress. Les pàgines són utilitzades per presentar contingut estàtic, les entrades són utilitzades per publicar contingut dinàmic i els comentaris són utilitzats per interactuar amb els usuaris i fomentar la participació.

 

Aquests elements treballen plegats per crear un lloc web dinàmic i atractiu que brinda als usuaris una experiència de navegació efectiva i agradable.

 

En comprendre el propòsit i la funció de cadascun d’aquests elements, els propietaris de llocs web poden utilitzar-los de manera efectiva per millorar la qualitat i el valor del vostre lloc web per als seus usuaris.

 

Sense Comentaris

Deixa el teu comentari