Plugins indispensables per a wordpress

Plugins indispensables per a wordpress

Partim del punt de vista, que cadascú té la seva manera de treballar.

 

Comentaré els plugins que crec que són molt útils i que utilitzo gairebé a totes les webs.

Com a còpia de seguretat utilitzo BACKWPUP PRO, el qual és lleuger i configurable 100% i versió gratuita.

Una de les meves últimes incorporacions. Cada cop tenim les xarxes socials més incorporades amb nosaltres i aquest cop, dono com a molt bona opció poder compartir el nostre contingut a Whatsapp.

 

Fàcil de configurar, podem tenir diferents estils de personalització del plugin i fins i tot personalitzar el text que mostrarà quan el client faci clic per compartir un producte, una pàgina o cualsevol element que vulgui compartir des de la nostra web.

COOKIE LAW INFO per mi és un indiscutible a les webs. La llei de protecció de dades ha vingut per a quedar-se i aquest és un dels meus plugins favorit per utilitzar i configurar la privacitat.

ELEMENTOR, a dia d’avui, és el meu constructor preferit. Un ús senzill i amb corva molt ràpida d’aprenentatge.

 

Ens permet fer una total construcció web en sistema gratuït. Tot i així ofereix unes opcions de pagament que inplementen a un altre nivell, la edició web.

 

Depenent de la plantilla que utilitzis, fins i tot s’adapta a opcions internes de configuració web del Theme. El qual vol dir, que fins i tot amb versió gratuita + opcions de la plantilla, no necessitem la versió de pagament.

LITE SPEED CACHE, des de fa ja uns mesos m’està acompanyat a la web que faci. Molt fàcil de configurar, eficaç i directe al que es necessita. Des del punt de vista cache, crec que molt ben encertat.

ITHEME SECURITY és el que he utilitzat més i menys problemes he tingut. Es parla de molts, però per mi, aquest és el que he trobat que s’adapta al que necessito.

 

Fàcil implementació i configuració, no necessita molts recursos del servidor i amb la versió gratuïta normalment es sol solucionar tots els problemes

Estic segur que utilitzes alguns altres i que alguns dels que jo faig anar, molt possiblement no els utilitzis.

 

Si vols deixar quins utilitzes, ets lliure…. i fins i tot t’animo a que ho facis!!

Sense Comentaris

Deixa el teu comentari