wordpress des de 0

como instalar wordpress en un hosting

wordpress des de 0

Instal·lació de WordPress pas a pas…

En primer lloc, informar que una instal·lació de wordpress que a simple vista sembla senzilla, pot complicar-se en el moment de la base de dades.

 

I ara ve quan em dieu, base de dades, que és això?

 

ANEM AL LIOOOO!!!

 

Una instal·lació de wordpress pot ser molt senzilla si el nostre proveedor de hosting disposa de l’aplicació per instal·lar rapidament el CRM de wordpress. Quan facis clic a instal·lar, tot haurà estat senzill, ràpid i eficaç.

 

 

Però evidentment no sempre és així… Podem tenir la necessitat de pujar una web creada en LOCAL (al nostre pc sense conexió online directa amb el servidor) o simplment el nostre proveedor no disposa de la icona que ens facilita la feina i fa una instal·lació ràpida i la tenim que fer nosaltres manualment.

 

Quan arribem en aquest cas hem de tenir present dos coses importants. La primera, és que hem d’instal·lar el wordpress com a tal i la segona, que necessitem vincular-lo amb la nostra web utilitzant la base de dades nostra pròpia i on tenim totes les dades guardades. La base de dades vindria a ser com el cor d’una web.

 

Quan pugem els fitxers de wordpress utilitzant algun programa o panell de control web pujarà tots els fitxers i crearà tot el contingut necessari. Un cop això ha finalitzat, quan fem clic al nostre domini per carregar-lo tenim uan pantalla de wordpress que ens demana uns certs criteris d’instal·lació. Necessitarem seleccionar idioma, necessitarem el nom de la base de dades, l’usuari i la contrasenya. Amb això ben especificat a cada casella, ja tenim el nostre wordpress configurat i mostrant un tema bàsic gratuït.

 

Sense Comentaris

Deixa el teu comentari